Continuen les visites als comerços del pobleForners per un dia amb el programa Comerç i escola,  impulsat per l´Institut d´Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Els alumnes de segon de Primària del col·legi públic Gabriel Comas i Ribas d´Esporles, acompanyats per l´agent d´ocupació i desenvolupament local del municipi han visitat aquest cop el Forn Ca´n Oliveret.  De la mà d’en Pedro i n´Antònia, els seus propietaris, han après tot el procés de l´elaboració d´un pa tradicional.

La sortida s´ha completat amb una visita al carrer Coliseu, eix central del teixit empresarial d´Esporles, allà els nins han pogut treballar el material didàctic preparat per l´escola i l’IDI que els hi permet fer feina amb les diferents tipologies de comerços, relacionant-los sempre amb els de la seva localitat, així com conscienciar-los sobre la importància de conèixer el ventall de possibilitats que ofereix el comerç de proximitat.


L´objectiu del programa ‘Comerç i escola’ és que l’alumnat conegui les característiques més significatives del comerç del municipi, valori la diversitat dels comerços de l’entorn, així com la varietat de productes i serveis que ofereixen. A més, es vol aconseguir que els nins i nines siguin capaços d’elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable.

Comentaris