Es posen en marxa dos nous programes SOIB 30 formació i ocupació a EsporlesL'Ajuntament d´Esporles, mitjançant la participació del SOIB i amb el finançament de la Conferència  Sectorial posa en marxa dos programes SOIB 30 d´Ocupació i Formació per a persones desocupades de 30 anys o més.

Els 20 alumnes, que han començat aquest febrer, engeguen els programes de SON QUINT II i XARXA FORESTAL ESPORLES, què, donant resposta a l'interès social,  es destinaran a actuacions forestals de neteja, manteniment i conservació, així com també, tasques d'aprofitament forestal a diversos indrets del municipi.

Aquestes iniciatives tenen com a objectiu, formar a persones en els certificats de professionalitat d´ Activitats Auxiliars en Conservació i Millora de Monts i en el d’Aprofitament forestal.
Seran un total de 9 mesos durant els quals adquiriran i milloraran competències professionals en un context real de feina.

Els destinataris són 10 persones a cada programa amb perfil d'alumnat-treballador que estan interessats a aprendre un ofici alhora que presten un servei d'interès per al municipi. La contractació daquests/es treballadors/es, alternant hores de treball efectiu amb hores de formació, té com a   finalitat assolir les competències professionals que els hi permetin una inserció laboral de qualitat.Comentaris