Programa Beques Santander Intraemprende

Benvolguda / Benvolgut,

El Banco Santander, a través de Santander Universidades i amb la col·laboració de Campus Iberus, llança la primera edició del Programa Beques Santander Intraemprende https://www.santanderintraemprende.es/#!/up amb fins a 80 places adreçades a estudiants universitaris de tot Espanya, perquè empreses acullin equips multidisciplinaris de talent jove en formació de universitats espanyoles per a la realització de projectes d'intra emprenedoria.

En aquesta primera edició, Banco Santander finança 20 projectes d’ intra emprenedoria de les empreses participants, on els equips d'estudiants de les universitats espanyoles realitzaran pràctiques per un període de dos mesos.

Un projecte d’ intra emprenedoria és aquell que es realitza en el si d'una organització ja existent, generalment relacionat amb la innovació en servei, producte o noves unitats de negoci, no alineats amb l'activitat principal de l'organització.

IMPORTANT! Tot i que el termini per les empreses finalitza el 28 de gener el Banco Santander excepcionalment ha perllongat la inscripció per empreses de les Illes Balears fins al 30 de gener de 2019.
Per conèixer els detalls de la convocatòria i les passes a seguir cal que consulteu la web  https://www.santanderintraemprende.es/#!/up i seguir les passes que s’especifiquen. Per donar-se d’alta cal definir un projecte i els perfils desitjats.

Restam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment i desitjam que participeu d’aquesta iniciativa.

Comentaris