Programes SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ a Esporles


L'Ajuntament d´Esporles posà en marxa el passat dilluns 18 de març el programa Son Quint III i donà la benvinguda als 10 estudiants que gràcies al Programa SOIB 30 Formació i Ocupació han començat els seus estudis amb l'obejectiu d'aprendre l'ofici forestal. Durant aquests 9 mesos que durarà el programa i donant resposta a l'interès social del municipi, aquests alumnes-treballadors, posaran en pràctica els seus coneixements forestals treballant en la neteja, manteniment i conservació de la natura a distints indrets del municipi esporlerí.

Mitjançant aquests programes mixts per majors de 30 anys els alumnes-treballadors que completin aquesta formació obtindran un certificat de professionalitat. Es tracta d'una iniciativa impulsada i finançada amb fons del SOIB mitjançant Coferència Sectorial.

La contractació d’aquests/es treballadors/es, alternant hores de treball efectiu amb hores de formació, té com a finalitat assolir les competències professionals que els hi permetin una inserció laboral de qualitat.
Comentaris