Un nou programa de forestal al municipi

L'Ajuntament d´Esporles inicia el programa Xarxa Forestal Esporles II que sumant-se al ja iniciat anteriorment, Son Quint III, dona resposta a la necessitat del municipi per tenir cura de diversos camins i torrents esporlerins. Es donà la benvinguda a 10 nous estudiants, que gràcies al Programa SOIB 30 Formació i Ocupació continuen els seus estudis, ara de nivell 2, per seguir formant-se i aprenent l'ofici forestal. Durant aquests 9 mesos que dura el programa, aquests alumnes-treballadors, posaran en pràctica els seus coneixements forestals treballant en la neteja, manteniment i conservació de la natura a distints indrets del municipi esporlerí.

Mitjançant aquests programes mixts per majors de 30 anys els alumnes-treballadors que completin aquesta formació obtindran un certificat de professionalitat de nivell 2, que els qualificarà professionalment per poder dedicar-s'hi laboralment. Es tracta d'una iniciativa impulsada i finançada amb fons del SOIB mitjançant Conferència Sectorial.

La contractació d’aquests/es treballadors/es, alternant hores de treball efectiu amb hores de formació, té com a finalitat assolir les competències professionals que els hi permetin una inserció laboral de qualitat.

Comentaris