Càpsules formatives dirigides al teixit empresarial d´Esporles
 L´Ajuntament d´Esporles i la Cambra de Comerç han organitzat, dos Tallers formatius de Màrketing digital de 2 hores cada un, dirigits al teixit empresarial  i als emprenedors/es amb una idea de negoci.  

L'objectiu d'aquestes càpsules formatives és aprendre a dissenyar l’estratègia de comercialització més adequada per a cada negoci, i les eines de màrqueting per potenciar la relació amb el mercat.


Millora les teves vendes a través d'Internet: 07 de novembre
Introducció als conceptes bàsics del Màrqueting Digital per a saber totes les possibilitats que podem realitzar a Internet. Algunes de les accions que treballarem són: Disseny Gràfic i Disseny Web; Posicionament a Google, Fotografia Digital, Vídeo Corporatiu, Xarxes Socials, Publicitat Online, Anàlisi de resultats. Tot això, amb una bona estratègia de Màrqueting Digital.

Connecta amb el teu client a través de les xarxes socials: 13 de novembre
Qui és el teu client? En quines xarxes socials ho podem trobar? Coneixerem algunes de les xarxes socials més importants a Internet: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest... Parlarem de la planificació i programació de continguts d'interès per al nostre client potencial. Així mateix, veurem on podem veure els resultats i optimitzar-los.

Els tallers “Millora les teves vendes a través d'Internet” i  "Connecta amb el teu client a través de les xarxes socials" s'emmarquen en el cicle 'Connecta el teu #comerç al segle XXI' i formen part del Programa de Suport al Comerç minorista, finançat per la Secretària d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

  • QUAN: dijous 07 i dimecres 13 de novembre
  • HORARI: de 14 a 16h
  • ON: Centre Formació Esporles (c/Canonge Garau nº 6, Esporles)
  • INSCRIPCIONS: al correu aodl@esporles.cat o al telèfon 971611556 demanant per Mar Bosch, AODL de l´Ajuntament d´Esporles. 


Formació totalment gratuïta. Les places del taller són limitades.

No perdis l´oportunitat de formar-te!!! 


Comentaris